Mw. I. (Ilknur) Gok

Mw. I. (Ilknur) Gok

Ilknur studeert rechten en is actief in de ondersteuning binnen het bestuursrecht. Ilknur is de ondersteunende kracht achter ons bestuurspraktijk en is zij met haar gedreven en perfectionistische houding niet uit de praktijk weg te denken.

Mw. mr. A. (Asiye) Gungormez

Asiye is een zeer gedreven advocaat met name actief binnen het bestuursrecht en het civielrecht, waaronder het personen- en familierecht. Asiye is jarenlang actief geweest als juriste in uiteenlopende functies en heeft de nodige kennis en kunde opgedaan. De kracht van Asiye zit met name in haar vastberadenheid, haar strijdvaardigheid en de contacten met haar clienten waarbij ze steeds de belangen van haar clienten voorop stelt en binnen de grenzen van die belangen de onderste steen boven krijgt.

Mw. E. (Esra) Albayrak

Esra studeert rechten en is de drijfveer achter de inhoudelijke praktijk. Esra is gespecialiseerd in urgentiezaken en kunt u met al uw vragen die zien op de aanvraag, bezwaar en (hoger) beroep over de afgifte van een urgentieverklaring, bij haar terecht.

Dhr. mr. A. (Anil) Dogan

Anil is advocaat en met name actief binnen het civielrecht, waaronder het huurrecht, jeugdrecht en arbeidsrecht. De kracht van Anil zit met name in het analyseren van de problematiek die bij zijn clienten speelt om deze in duidelijke taal en prachtig gestoken in een juridisch jasje in processtukken vertaalt met oog voor de balangen van zijn clienten die hij steeds voorop stelt.