Attorney 4 Columns

Mw. I. (Ilknur) Gok

Juriste
Ilknur studeert rechten en is actief in de ondersteuning binnen het bestuursrecht. Ilknur is de ondersteunende kracht achter ons bestuurspraktijk en is zij met haar gedreven en perfectionistische houding niet uit de praktijk weg te denken.

Mw. mr. A. (Asiye) Gungormez

Advocaat
Asiye is een zeer gedreven advocaat met name actief binnen het bestuursrecht en het civielrecht, waaronder het personen- en familierecht. Asiye is jarenlang actief geweest als juriste in uiteenlopende functies en heeft de nodige kennis en kunde opgedaan. De kracht van Asiye zit met name in haar vastberadenheid, haar strijdvaardigheid en de contacten met haar clienten waarbij ze steeds de belangen van haar clienten voorop stelt en binnen de grenzen van die belangen de onderste steen boven krijgt.

Mw. R. (Reyhan) Sarac

Kantoormanager
Reyhan is de kantoormanager. Zij vormt het voorportaal van de praktijk en is van alle lopende zaken op de hoogte. Reyhan is de spil van ons kantoor en zorgt zij er voor dat de praktijk soepel draait.

Dhr. K. (Kubilay) Ozcelik

Jurist
Kubilay studeert rechten en is de kracht achter onze contacten die het belang van ons kantoor dienen. Kubilay is actief in de ondersteuning van de inhoudelijke praktijk.

Mw. E. (Esra) Albayrak

Juriste
Esra studeert rechten en is de drijfveer achter de inhoudelijke praktijk. Esra is gespecialiseerd in urgentiezaken en kunt u met al uw vragen die zien op de aanvraag, bezwaar en (hoger) beroep over de afgifte van een urgentieverklaring, bij haar terecht.

Dhr. mr. A. (Anil) Dogan

Advocaat
Anil is advocaat en met name actief binnen het civielrecht, waaronder het huurrecht, jeugdrecht en arbeidsrecht. De kracht van Anil zit met name in het analyseren van de problematiek die bij zijn clienten speelt om deze in duidelijke taal en prachtig gestoken in een juridisch jasje in processtukken vertaalt met oog voor de balangen van zijn clienten die hij steeds voorop stelt.

Mw. mr. N. (Nursel) Kose-Albayrak

Advocaat
Nursel Kose-Albayrak is advocaat, CEO en oprichter van het kantoor. Klik op de naam om verder te lezen.